Even voorstellen

Hi! Ik ben Cindy van de Ven. Met veel plezier coach ik jongeren bij het ontdekken en inzetten van hun talenten. Ik vind het geweldig als ik zie dat ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten en sterker in hun schoenen komen te staan.

In mijn vrije tijd heb ik andere bezigheden, zoals fotograferen. Daar ben ik best een beginner in, maar dat mag de pret niet drukken. Verder ga ik graag met mijn vriend op vakantie. We zoeken dan vooral leuke steden en mooie natuur op. En ik word heel blij van gezellige avondjes met vrienden of familie.

Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om je weg te vinden in het leven wanneer je weinig zicht hebt op je kwaliteiten en interesses. Ik heb hard gezocht en uiteindelijk gevonden wat ik echt graag wil doen. Yes! Ik haal nu veel plezier en energie uit mijn werk en uit mijn andere bezigheden. Dat gun ik jou ook!

Mijn missie

Iedereen heeft talent! Dat is mijn overtuiging en ik vind het belangrijk dat jongeren hun talenten leren kennen. Er wordt naar mijn smaak veel te vaak gekeken naar wat iemand níet kan. Ik wil jongeren helpen om de positieve kanten van zichzelf – en anderen – te zien en te benutten. Als je je focust op wat je wél kan, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden open!

Jongerencoach Utrecht logo
Jongerencoach Utrecht logo

Ook ik heb talenten

En gelukkig weet ik nu ook welke dat zijn. Mijn talenten liggen vooral op het vlak van empathie, leergierigheid en analytisch vermogen. Die talenten kan ik goed gebruiken als coach. Ik neem mijn werk heel serieus, maar ik lach wel wat af op een dag. Gelukkig kan dat goed samengaan.

Mijn diploma’s

Je vindt het vast fijn om te weten dat ik niet zomaar wat doe, als coach. Na de middelbare school heb ik een studie Onderwijskunde gevolgd. Ik was nieuwsgierig naar leerprocessen van mensen en wilde weten hoe je educatieve programma’s zo kunt inrichten dat mensen er optimaal van leren. In mijn werk als onderwijskundige ontdekte ik dat ik intensiever met mijn favoriete doelgroep – jongeren! – wilde werken. Daarom heb ik een paar jaar geleden een opleiding tot jongerencoach gevolgd en succesvol afgerond.

Nog even de formaliteiten:

  • Ik sta als jongerencoach geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO).
  • Ook ben ik gecertificeerd faalangsttrainer met een registratie bij de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN).