Soms gaat het even niet zoals je zou willen

Iedere ochtend als je wakker wordt heb je he-le-maal geen zin om op te staan. Je kruipt liever nog wat dieper weg onder je dekbed.

Je merkt dat je het altijd maar druk druk druk hebt en je moet zoveel. Het lijkt wel een sneltrein die nooit stopt.

Je zit maar te dubben welk profiel je moet kiezen. Je bent bang de verkeerde keuze te maken. Wat nou als je daardoor later een baan hebt die je niet wil?

Herken je één van deze situaties? Of misschien wel allemaal?

En kom je er zelf niet uit? Dan kun je natuurlijk blijven tobben… of je vraagt hulp! Met mijn coachprogramma Ontdek je talent! kom je erachter wat je allemaal in je mars hebt. Je leert ook hoe je je kwaliteiten kunt inzetten om over lastige struikelblokken heen te springen.

Ontdek je talent!

Samen gaan we onderzoeken wat jouw talenten zijn. Want geloof me, iedereen heeft talent, dus jij ook!

Ik help je jouw interesses en talenten te ontdekken en in te zetten. Dat geeft een boost aan je zelfvertrouwen. En het maken van keuzes voor profiel of opleiding wordt makkelijker. Omdat je veel beter weet wat bij je past – en wat niet. Dus ga mee op deze superpositieve zoektocht en ontdek je talent!

Ontdek je talent!

Samen gaan we onderzoeken wat jouw talenten zijn. Want geloof me, iedereen heeft talent, dus jij ook!

Ik help je jouw interesses en talenten te ontdekken en in te zetten. Dat geeft een boost aan je zelfvertrouwen! En het maken van keuzes voor profiel of opleiding wordt makkelijker. Omdat je veel beter weet wat bij je past – en wat niet. Dus ga mee op deze superpositieve zoektocht en ontdek je talent!

Je hebt er heel je leven wat aan

Met het coachtraject Ontdek je talent! leer je jezelf kennen. Nog veel beter dan je nu al doet. Dit pakketje zelfkennis komt je hele leven van pas. Niet alleen als je een keuze moet maken voor een profiel of een opleiding, maar ook in vriendschappen, vrije tijd en werk.

Als je je talenten kent kun je je richten op de dingen in het leven die je graag doet en die voor jou belangrijk zijn. Benut je je talenten dan krijg je meer energie en meer zelfvertrouwen. Het zorgt ervoor dat je (nóg) beter in je vel zit. En wie wil dat nou niet?

Jongerencoach Utrecht logo
Jongerencoach Utrecht logo

Wat nou zo leuk is aan mijn aanpak

  • Het is superpositief! Je bent vooral bezig met wat er al wél goed gaat in je leven en waar jouw kwaliteiten en interesses liggen.
  • We praten niet alleen, maar gaan vooral ook aan de slag.
  • Ook als je het moeilijk vindt om te vertellen wat je wilt of wat je dwarszit, kun je het coachprogramma volgen.
  • Ik vertel je niet wat je moet doen. Huh… niet? Nee! We kijken samen wat jou het beste helpt. Dat is namelijk voor iedereen anders.

Ontdek je talent! iets voor jou?

  • Ben je tussen de 12 en 18 jaar? (Een jaartje meer of minder mag ook gerust hoor)
  • Gaat het even niet zo lekker op sommige vlakken in je leven? Of voel je je best prima, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het zetten van stappen of het nemen van beslissingen?
  • Wil je jezelf beter leren kennen en lijkt het je fijn om onder begeleiding van een coach hiermee aan de slag te gaan? 

3x JA geantwoord? Dan is het programma Ontdek je talent! echt iets voor jou!

En als je twijfelt, stuur me gewoon een berichtje. Dan denk ik even met je mee.

Een paar voorbeelden waarvoor je een coach kunt inschakelen: 

‘Ik heb veel stress’
‘Ik kan me niet concentreren’
‘Ik weet niet waar ik goed in ben’
‘Ik weet niet wat ik wil worden’
‘Ik vind het moeilijk om vrienden te maken’
‘Ik ben verlegen’
‘Ik pieker veel’
‘Ik ben perfectionistisch’