Op zoek naar jouw sterke kanten

Je vindt dat het tijd wordt om nieuwe stappen te zetten in je leven. Je vraagt je af: ‘Hoe pak ik dat aan?’ Je wil actief op zoek gaan naar jouw kwaliteiten en interesses. En je staat te trappelen om het maximale uit je talenten te halen.

Dan ben je er helemaal klaar voor!

Stap in het coachtraject Ontdek je talent! en leer wie je bent, wat voor jou belangrijk is en hoe je je talenten kunt benutten. Het coachtraject bestaat uit vier stappen. Kijk verder op deze pagina wat je gaat doen als je kiest voor dit toffe traject!

Klaar voor de start!

Eén coachsessie van een uur, met een thuisopdracht

De kickoff

In het eerste coachgesprek wil ik wat meer over jou weten: wat doe je in het dagelijks leven, wat gaat er goed, wat gaat minder? We kijken samen wat je wilt aanpakken en wat je wilt bereiken met de coaching. Zodat het traject helemaal op jou afgestemd is.

Ontdek jezelf

Drie coachsessies van een uur, met thuisopdrachten

Op ontdekkingstocht

Wat zijn jouw talenten en interesses? Wat vind jij belangrijk in het leven? Hoe meer je over jezelf weet, hoe beter je weet wat bij je past. En hoe beter je jezelf begrijpt, hoe leuker je jezelf gaat vinden. Een pakketje zelfkennis waar je heel je leven wat aan hebt!

Talent in je broekzak

Drie coachsessies van een uur, met thuisopdrachten

Talenten heb je altijd bij je

Da’s handig, want dan kun je ze altijd gebruiken. Niet pas als je voor een leuke opleiding of baan hebt gekozen, maar NU! In dit onderdeel leer je hoe je je talenten kunt inzetten om iets te bereiken en problemen aan te pakken. We kijken ook wat er in de weg zit: waarom lukt het nu nog niet?

Lekker onderweg

Eén coachsessie van een uur

Hoe gaat het nu?

Een aantal weken na de laatste coachsessie van ‘Talent in je broekzak’ hebben we nog een gesprek. We bespreken dan waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om verdere stappen te maken. Zodat je echt voordeel haalt uit alles wat je in het coachtraject geleerd hebt.

Thuisopdrachten??

Aarrghh nee hè, krijg ik hier ook al huiswerk? Nou… uhm… ja. Niet om je te pesten, maar omdat je tijdens onze coachgesprekken niet alles kunt doen. Soms moet je even wat langer ergens over nadenken. Of heb je anderen nodig voor een opdracht. Maar om je gerust te stellen: het zijn leuke opdrachten! En het zijn geen bergen werk. Ongeveer een uurtje per week. Valt weer mee, toch?

Jongerencoach - voor jongeren
Heb je interesse in het coachtraject Ontdek je talent! en wil je weten of het iets voor jou is? Bekijk de praktische info!
Jongerencoach - voor ouders
Vind je het coachtraject Ontdek je talent! interessant voor jouw zoon of dochter? Lees nog even de praktische info!
Jongerencoach Utrecht logo

Wat anderen zeggen…

… over mij als coach

‘Cindy en ik hebben samengewerkt in een project over talentontwikkeling bij VMBO-jongeren. Als coach kan Cindy goed luisteren en de juiste vragen stellen zodat er verbindingen ontstaan tussen zowel haar als coach en de jongere als tussen jongeren onderling. Ze weet hiermee een prettige, ongedwongen sfeer neer te zetten waardoor jongeren zich openstellen voor het gesprek.’

Brigitte Heslenfeld, creatieve vitaliteitscoach

… over talentgesprekken met mij

‘Je leert jezelf beter kennen.’

‘Ik weet nu dat je niet te bescheiden hoeft te zijn, dat je best over jezelf mag geloven en het ook mag uitspreken dat je ergens goed in bent.’

‘Ik denk dat ik nu, als ik een keuze moet maken, eerder aan mijn talenten denk dan vóór het gesprek.’

‘Er gaat wel iets voor je open. Je denkt terug: oh, ik heb best wel veel talenten.’

Jongeren, in de leeftijd van 12 tot 16 jaar